Sponsering caravan

Aan de ondernemers van Giessenburg en omstreken 

Betreft: sponsoring  

Geachte ondernemer,

 

Misschien heeft u de leden van onze EHBO vereniging wel eens zien staan als zij aan het posten zijn bij een (sport)evenement. Denk bijvoorbeeld aan de wielerronde, de mountainbike wedstrijd, molentocht etc. Niet altijd wordt er door de organisatie van dergelijke evenementen een goede werkplek ingericht voor de EHBO. Daarom hebben wij onlangs een caravan aangeschaft die wordt ingezet als EHBO post bij dergelijke evenementen.

 

Schermafbeelding 2015-01-11 om 16.16.01Bijkomend voordeel van de caravan is dat we beter herkenbaar zijn als EHBO post. Daarnaast bieden we het slachtoffer meer privacy en natuurlijk zijn we meteen  beschermd   tegen weersinvloeden.

Om de caravan en de bijkomende kosten van het onderhoud te kunnen betalen, zijn wij op zoek naar bedrijven die door middel van een sticker met het logo de caravan willen sponsoren.

 

De kosten van de sponsoring bedragen € 50,00 voor 1 jaar. Gedurende deze periode mag u een sticker met uw naam of logo van maximaal 30 x 60 centimeter op onze caravan plakken. Voor verlenging van de sponsoring met nogmaals 1 jaar, betaalt u € 25,00.

 

U dient zelf te zorgen voor de sticker, tevens zijn de kosten van de sticker voor uw eigen rekening.

U kunt een dergelijke sticker bijvoorbeeld laten maken via www.reclameland.nl voor

€ 18,50 exclusief BTW.

 

Het sponsorbedrag kunt u overmaken op ons rekeningnummer onder vermelding van “sponsoring caravan” op NL88 RABO 0321 750 284 t.n.v. EHBO Giessenburg.

 

Wij willen u, alvast, hartelijk bedanken voor uw bijdrage!